Desain profesional, pangembangan, produksi, dodolan lan layanan sawise-sales, lan audit karo Target, BSCI, GRS Scan."Fusen" account saklawasé nutupi sawetara kebak seni felt lan Kerajinan: weaving felt kranjang panyimpenan, weaving felt buckets, weaving tas felt etc. Produk adol uga ing saindhenging donya, epically weaving felt kranjang panyimpenan wis Highly pujian ing Eropah lan Amerika .Kabeh seni lan kerajinan ramah lingkungan kanthi busana sing apik banget.

maca liyane
ndeleng kabeh